WEBm - більше 14 років досвіду Розробки, просування сайтів та інтернет-магазинів

Дзвоніть зараз!
Більше 14 років досвіду Розробки, просування сайтів та інтернет-магазинів

Хто створює сайти, інтернет магазини під ключ в Україні?

Якщо Вам потрібно створити сайт для просування в Інтрнет-магазині, WEBm допоможе! Компанія займається створенням, розкруткою та просуванням сайтів. Свої послуги надаємо уже не перший рік, тому знаємо усі особливості роботи та просування сайтів. Створнення сайту під ключ

Ми використовуємо комплексний підхід у роботі, адже тільки проаналізувавши Вашу діяльність, конкуренцію та актуальні вимоги пошукових систем дозволяють досягти максимально ефективного результату. Над створенням та просуванням Вашого сайту працюватимуть кваліфіковані маркетологи та журналісти з досвідом роботи.

Перед початком роботи узгоджуються умови співпраці та укладається договір. Сервісна підтримка завжди доступна. По закінченню наповнення надаємо акт виконаних робіт.

Де можна замовити створення інтернет магазину?

Створення інтернет-магазинуДля того, щоб створити дієвий інтернет-магазин та забезпечити його ефективне просування в Інтернеті, потрібно здійснити правильне наповнення сайту. Саме розробкою, створенням, наповненням та подальшою розкруткою сайтів і займається наша компанія.

Ми пропонуємо створення сайтів під ключ, з урахуванням усіх Ваших побажань, а також відповідно до вимог пошукових систем.

Ми працюємо з інтернет-магазинами на будь-яку тематику. Для ефективного просування наші кваліфіковані маркетологи та контент-менеджери підберуть дієві та ефективні інструменти для просування сайту в Google, Yandex та ін. пошуковиках.

 

Етапи створення, розкрутки та просування сайту з WEBm:

Етап 1. Створення технічного завдання. Маркетолог, проаналізувавши Вашу діяльність та конкуренцію, складає список ключових слів для просування Вашого сайту. Пошукові запити узгоджуються з клієнтом.

Інтернет-магазин під замовлення

Етап 2. Наповнення сайту згідно з затвердженим технічним завданням. Журналіст компанії здійснює наповнення сайту контентом: товарні оголошення, описи до товарних розділів, статті, новини тощо. Матеріали оптимізовані під всі пошукові системи.

Етап 3. SEO-налаштування сайту. Всі матеріали супроводжуються SEO-налаштуванням (заповнення мета-тегів, правильне структурування і оформлення матеріалів), згідно останніх вимог пошукових систем Гугл та Яндекс.

Етап 4. Повна підтримка та сервісне обслуговування сайту здійснюється потягом року.

Етап 5. Звітність. По завершенню рекламної кампанії ми надаємо детальну статистику по результату роботи.

Де можна замовити SEO просування сайту?

СЕО просування сайтуЗамовити SEO просування сайту пропонує рекламне агенство WEBm. Ми надаємо якісні послуги, що сприяють ефективному залученню нових клієнтів, а також просуванню компанії в пошукових системах Google, Yandex та ін.

Ми займаємось створенням та розкруткою сайтів в Інтернеті. Багаторічний досвід роботи та кваліфіковані менеджери нашої компанії допоможуть Вам в ефективному просуванні продукції/товарів. Фахівці компанії використовують комплексний підхід, який передбачає не лише підбір ключових запитів, але й аналіз особливостей Вашої компанії, вивченні конкуренції у конкретному сегменті.

Тож, якщо Вам потрібно розширити пошук та залучити більше клієнтів - звертайтесь до нас і ми Вам допоможемо!

Як налаштовується сайт-візитка фірми в Гугл?

Гугл Май бізнес для просування компаніїЯкщо Ви бажаєте просувати свої товари чи послуги в Інтернет, то Важливим інструментом в цьому буде сайт візитка Гугл. Її налаштування та керування усією інформацією можливе з допомогою додатка Google My Business.

Переваги створення сайтів для бізнесу в мережі Google

  • сприяє розширенню пошуків та залученню нових клієнтів;
  • пошук компанії здійснюється безпосередньо в Google;
  • підтримка актуальних даних, що привертає увагу клієнтів;
  • можливість взаємозв'язку з клієнтами через розділ "відгуки";
  • зручність та доступність сервісу;
  • статистика може подаватися за конкретний період.

Компанія WEBm допоможе Вам з налаштуванням Гугл-візитки. Тож звертайтесь і залучайте нових клієнтів без проблем!